ITALIEN! :D

Hejsan!
Just nu kollar jag fotboll med farmor och min pappa! Jag och pappa håller på Italien men farmor håller på Tyskland. Så nu är det bara att hoppas på att Italien vinner! Eller vad tror ni? Vem vinner? Men ja, till dagen imorgon! Har smsat med Mikaela min kusin & vi har planerat lite inför imorgon. Kan redan säga nu att uppdateringen kan bli seg imorgon men ska nog göra några tidsinställda!  Men ja. Imorgon är ju farmor också där och vi ska gå och köpa glass som ni redan vet! Sen så har Mikaela en nergrävd pool. Den är riktigt nice! Så när Mikaelas mamma kommit hem så får vi bada i den om vi vill, skit nice! Så glass & pool imorgon är ju bara 'PERFEKT'. Och sen så skulle vädret bli sjukt bra imorgon. Lite över 20 grader är ju perfekt för att köpa glass och bada i en stor nergrävd pool! Emilia älskar detta med stort 'Ä'. Men imorgon får ni ju nöja er med den uppdateringen som blir! Ska försöka uppdatera det bästa jag kan. Men kan bli seg uppdatering på dagen för jag åker till Mikela runt 12.30 - 13.00. Och ja, som sagt kameran följer med till Mikaela! Så det blir nog många bilder så får rensa kameran lite senare ikväll! Kommer säkert några fina vatten bilder också! :) Men nu så leder jag Italien så nu ska jag bara heja på! Hörs mer senare ikväll kanske men varnar för uppdateringen imorgon!
/Emilia
→  MINBLOGG.
- Bild på mig och Mikaela från midsommar afton i fredags! :) ♥
Postat av: ulrika

Sv; Jag KAN rida men jag säger aldrig att jag är duktig för det finns så sjukt mycket mer att lära sig och det är därför jag går hästlinjen på gymnasiet också haha :)

2012-06-29 - 06:06:49
URL: http://usandstrom.blogg.se
Postat av: Sofia N

Nu är veckans blogg utsedd.

2012-06-29 - 12:08:14
URL: http://ssofian.blogg.se

Läs innan du kommenterar:

Övriga.
- Taskiga och kränkande kommetarer tas bort direkt.
- Jag tillåter ingem spam.
- Jag deltar gärna i tävlingar som t.e.x Veckans blogg, Fototävlingar, Dagens blogg osv.. men jag vill inte ha någon reklam.
- Jag gör mina designer själv om jag inte skriver något annat.
- Jag gör gärna gratis designer men då får ni maila mig på photoobyykarro@hotmail.com

Min kamera:

- Jag fotar med Canon EOS 550D.
- Det är copyright på alla mina bilder som betyder att ni inte får kopiera eller ta någon bild utan att fråga.
- Jag gör mina headers på Gimp och Picasa.

Nu får du gärna skicka iväg en kommentar. :)

Vad ville du skriva? :):

Ditt fina namn:
Läser du min blogg ofta? :)

E-postadress: (Jag ser bara den).

Har du en blogg som jag kan läsa?

Ja. Vad ville du? :)