ITALIEN! :D

Hejsan!
Just nu kollar jag fotboll med farmor och min pappa! Jag och pappa håller på Italien men farmor håller på Tyskland. Så nu är det bara att hoppas på att Italien vinner! Eller vad tror ni? Vem vinner? Men ja, till dagen imorgon! Har smsat med Mikaela min kusin & vi har planerat lite inför imorgon. Kan redan säga nu att uppdateringen kan bli seg imorgon men ska nog göra några tidsinställda!  Men ja. Imorgon är ju farmor också där och vi ska gå och köpa glass som ni redan vet! Sen så har Mikaela en nergrävd pool. Den är riktigt nice! Så när Mikaelas mamma kommit hem så får vi bada i den om vi vill, skit nice! Så glass & pool imorgon är ju bara 'PERFEKT'. Och sen så skulle vädret bli sjukt bra imorgon. Lite över 20 grader är ju perfekt för att köpa glass och bada i en stor nergrävd pool! Emilia älskar detta med stort 'Ä'. Men imorgon får ni ju nöja er med den uppdateringen som blir! Ska försöka uppdatera det bästa jag kan. Men kan bli seg uppdatering på dagen för jag åker till Mikela runt 12.30 - 13.00. Och ja, som sagt kameran följer med till Mikaela! Så det blir nog många bilder så får rensa kameran lite senare ikväll! Kommer säkert några fina vatten bilder också! :) Men nu så leder jag Italien så nu ska jag bara heja på! Hörs mer senare ikväll kanske men varnar för uppdateringen imorgon!
/Emilia
→  MINBLOGG.
- Bild på mig och Mikaela från midsommar afton i fredags! :) ♥

It's hard to forget someone who has given you so much to remember!

Hejsan!
Runt 16.15 så kom Salja till mig och då stack vi ut. Vi har för det mesta bara gått runder och snackat lite! Vi var även på skolan och vi satt där och snacka. Helt okej dag faktiskt! Men nu är jag rätt så trött efter denna dagen! Men senare ikväll så ska jag så klart se Tyskland - Italien som ni kanske också ska? Så vem tror ni vinner ikväll? Själv har jag faktiskt ingen aning om vem jag tror på. Men som igår så kommer farmor ner här och kollar på matchen! Blir väll lite trevligare än bara jag, pappa & Harry. Men ja, ikväll så blir det bara lite lätt mat. Vi ska äta McDonald's! Men imorgon så åker jag till mina kusiner som jag berättat. Ska bli sjukt kul! Vi ska handla glass och vara ute. Kameran följer med! Men hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så hör jag av mig sen!
/Emilia
→  MINBLOGG.
 

Dagens fråga!

 
 

Sometimes you need a person you've lost.

Hejsan!
Idag så har jag inte så mycket planerat! Ska kanske sola senare upp mot dagen för idag är det verkligen sommar väder! Funderar också på att jogga senare ikväll och ska fråga om pappa hänger på. Sen så vill jag även till stranden med min hund och bada så det kanske också kan fixas, hoppas jag! Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Men imorgon så har jag planerat med mina kusiner att jag ska åka ut till dem och farmor kommer också vara där & då ska vi antagligen gå ut och handla glass, mums! Och även göra annat. Så det ska väll bli skoj! :) Men igår var det ju fotbolls em och som ni vet hållde jag på Spanien och dem vann! Känns så härligt. Så nu hoppas jag bara att dem vinner finalen också! Men idag är det Tyskland - Italien och där har jag ingen aning om vem jag håller på. Gillar båda lagen faktiskt! Men vi får se vem som vinner. Men hör av mig senare!
/Emilia
→  MINBLOGG.
- Bild sedan midsommar afton i fredags! :)

Fixat lite i huset!

Hejsan!
Har hjälpt pappa lite med att städa vår andra toalett som är närmst mitt och min brors rum. Så vi har en toalett som är ren nu brevid våra rum, perfekt! Då slipper man gå ända ut i hallen. Jag kanske inte hjälpte till direkt men jag kollade på och toaletten är klar nu! Men pappa ska åka iväg och handla och sen så ska vi se fotbollen ikväll. Det är Spanien - Portugal och som ni vet så håller jag på ÄLSKADE SPANIEN! Farmor kanske kommer ner & kollar fotbollen här så det blir ju mysigt! Hörs mer sen kanske.
/Emilia
→  MINBLOGG.

TUGGUMI! :D

Hejsan! :)
Just nu sitter jag här och fetar mig med jorgubbs tuggumi vilket som är väldigt gott! Det är nästan slut, haha. Asså jag vet att jag inte gästbloggat om något speciellt roligt idag men det är för att jag inte hittat på något roligt! Men jag ska börja göra lite roliga frågor som jag lägger upp senare, låter väll skoj? Men farmor kommer nog hit och ska se fotbollen med oss. Så då gör vi väll lite roliga saker med, vet inte? Men hör av mig mer sen.
/Emilia
→  MINBLOGG.

Live your life.

Hejsan!
Just nu så sitter jag här och har lång tråkigt. Ser på Disney Channel & bara chillar och kollar mobilen osv. Men idag ska jag inte göra något speciellt som planerat. Jo, så klart ska jag se Spanien - Portugal ikväll och nu hoppas jag VERKLIGEN att SPANIEN VINNER! Portugal får bara inte vinna för då blir jag sjukt arg. Men jag tror nog att Spanien vinner för dem har bättre spelare även fast jag inte har ett dugg koll på vilka spelare som spelar i Portugal, haha! Men Spanien har ju nog finare spel för Spanjorerna har sjukt fint spel ju. Men vem vill ni ska vinna? Hör av mig mer senare!
/Emilia
→  MINBLOGG.
- Fotboll. ♥

Kalles Kaviar Cup och Smögen här kommer vi! :D

Hejsan alla mina fina underbara läsare.
Nu sitter jag i bilen påväg till Smögen. :) Vi ska vara där i 5 dagar. Det ska iaf bli jättekul! :)
Men kommer att sakna några där hemma. Vi ska iaf ta hem allt. Det tar 3 och en halv timme dit så ag får väl bara göra något. Sova typ eller något i bilen. Hoppas ni får en fin dag så ses vi kanske senare annars skriver Emilia.
Ha en bra dag alla mina fina läsare.
//Karolina
En bild när jag var i Globen efter Dannys bidrag. :) <3
Ett minne för livet.. :)

Statistiken bara sjunker och sjunker... :(

Hejsan!
Gud vad ni suger på att titta in min blogg. Idag har jag haft 16 unika besökare. Hur dåligt är inte det?
Så besviken jag blev för detta! :(
Idag har jag och mamma shoppat en del och jag har även klippt mig. Jag handlade Gummistövlar, Mobilväska, Kjol och ett par björn borg trosor. Jag blev iaf nöjd med köpen. Imorgon så sticker vi ju till Smögen till Söndag och på så sticker jag till Göteborg med handbollen ska bli så sjukt kul. Emilia gästbloggar som jag har sagt några gånger och hon har även skrivit det. Nu ska jag packa packa och packa ännu mera. Kanske hinner att slänga in ett inlägg senare. Jag får se om jag hinner. 
Vi ses och hörs kanske senare eller om ett par dagar. 
//Karolina
En jättegullig bild på min kusin Elsa. :D <3

Gästbloggning!

Hejsan!
Jag ska gästblogga här på Karolinas blogg som hon nog redan berättat? Ja, jag får väll presentera mig! Mitt namn är Emilia Karlsson och jag är född 2001 och är alltså 11 år. Jag är en glad tjej som lever för fotboll och jag driver en blogg, → KLICKA. Jag ska gästblogga här framöver tills Karolina kommer hem. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt och jag kommer även bjuda på bilder här & lite frågor, kul! Hon har mycket att göra nu och ska till Frankrike snart osv. Jag gästbloggar så hon inte behöver känna sig stressad & för att jag har inte börjat blogga på min nya blogg! Men det börjar jag med idag. Och är riktigt förbannad för jag RÅKADE ta bort min andra blogg som hade gått så bra men jag mailade blogg.se men dem svarade aldrig på om dem kunde hjälpa mig, trist! Så jag fick börja om på nytt! Men det ska säkert bli bra. Hör av mig mer sen!
/Emilia
MINBLOGG. 
 

Lomma & Shoppa snart!

Hejsan!
Just nu ligger jag i soffan och tittar på TV. Vi ska ju till Lomma och se min bror och shoppa.
Det ska bli väldigt kul. Jag måste sticka nu.
Bloggar kanske lite senare. Vi får se.
//Karolina
En bild som jag har tagit förra sommaren. :) <3

FRANKRIKE HERE WE COME SOON! :D

Hejsan mina fina läsare.
Vädret här i Helsingborg är skit... REGN .. REGN och ännu mera regn. Kan det inte bara försvinna? :o
Iallafall så har vi bokat en resa till Frankrike i Sommar. Ska bli så sjukt kul och jag längtar skitmycket. :D 
Imorgon så ska vi till Jonathans turnering i Lomma och sen shoppa Yeah! :D Jonathan och de spelade mot AIK idag och de vann med 2-0 Helsingborgs IF - AIK 2-0. De var grymt bra. Idag har jag mest slappat och varit på handbollsträning och tittat på Jonathan. På onsdag sticker jag till Smögen och kommer knappast att blogga men Emilia kommer att gästblogga hos mig i några veckor så jag inte känner mig stressad. Jag kommer att slänga in något inlägg såklart ifall jag har tid och orkar. Kommer att vara helt slut när jag kommer hem. Men det kommer att bli skitkul. Längtar! :DDDD 
Nu ska jag gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon han spelar 10 imorgon. 
Kanske bloggar imorgon får se om jag hinner. 
//Karolina
En suddig bild från Malmö förra året. :) 

Vi ska kanske tilll Frankrike efter Partille. :)

Hejsan fina läsare.
Vi letar överallt efter en resa istället för Sveriges skitsommar. Vi ska kanske till Frankrike. :)
Hoppas hoppas hoppas. Hade varit riktigt kul. :) Nu ska jag packa lite inför Smögen och Partille kul? Man vill ju alltid ha med sig det mesta men nu ska jag bara packa ner sånt jag behöver. När jag är borta i ungefär i 3 veckor så kommer Emilia Karlsson att gästblogga här. TOPPEN! :D Jag kanske slänger in något inlägg ifall det behövs/hinner.
Bloggar mer senare.
Ha en fin regnig sommar. (Alltid sveriges sommar som ska vara regnig hatar det!)
//Karolina
En bild på min älskade Danny! <3

Kalles Kaviar cup på onsdag! :D

Hejsan... :) 
Nu är jag med Erica och vi har bakat, fotat, spelat fifa och varit lite på datorn. Imorgon så ska jag på Jonathans turnering i Lomma någon SM turnering. Hoppas att de vinner. Kommer inte att kunna blogga på 2/3 veckor. Ska både till Smögen på onsdag och Partille (Göteborg) i en hel vecka efter Smögen och efter det kanske Paris osv... 
Så ja ni fattar nog hur fullt upp jag har med både fotbollen och handbollen. Men det ska bli skitkul.
Vi har ju fotat en del så bilderna kommer upp senare. 
Erica har en ny blogg glöm inte att checka in den.
http://photoobyyerica.blogg.se
Bloggar kanske sen. 
//Karolina
Bild på Erica. <3

Älskar mina kusiner. :)

Halloj!
Mina kusiner stack nyss och vi har gjort en massa saker. Jag är skitrött och tänker gå och lägga mig nu. 
Imorgon blir det Erica och sen ska jag också redigera en massa bloggar. 
Vill ni ha en design så säg bara till. Jag fixar gratis designer. 
Jag lägger in bilder från midsommar imorgon ifall jag hinner.
Nu ska jag gå och lägga mig.
Bloggar imorgon! :)
//Karolina
F O T B O L L!  (L)

KUUUSSSSIIIINNNEEERRRNNNAAA! ❤

Hejsan svejsan. 
Om typ 30 minuter så kommer mina kusiner hit och ska fira min mamma. Ni fattar inte hur trött jag är. Tur att vi har sommarlov. Jag måste ju byta om och sånt också.
Vi ses senare.
//Karolina
En fin svan.. :) 

Mamma fyller år idag! :D

Hejhej! ❤
I natt så somnade vi klockan 02:30. Mina föräldrar väckte oss klockan 10:30. 
Just nu så gör vi ingenting. Men senare idag så kommer mina kusiner och min mormor hit för att fira min mamma som fyller 42 år idag. :) ETT STORT GRATTIS TILL HENNE. :D
Nu ska Johanna få datorn och blogga. 
Bloggar mer senare. 
//Karolina
JÄTTE ... JÄTTE... GAMMAL BILD. Ni får nöja er. :)

Anything is possible if you just believe. ♥

Halloj!
Midsommaren idag har varit riktigt rolig. Hänt en massa roliga saker osv..
Fast en sak har hänt men det är ingenting med mig att göra. Vad tycker ni att jag ska ha på bloggen? :)
Kom gärna med en massa förslag!
Min mamma fyller år nu. :) Måste sjunga för henne haha! :)
Vi ses och hörs mer imorgon! :)
//Karolina
Ni har sett bilden. :) <3

Midsommar firande. :D

Hejsan alla fina! :)
Nu är våra gäster här och vi ska bada, spela fotboll osv.. Nu så spelar vi en fifa turnering. :)
Vi har iaf kul och jag har en massa bilder. Bra Karolina! :)
Nu måste jag vara med de andra.
Puss & Hej! :)
//Karolina
Ni har sett bilden... :) <3

Midsommar Outfit. ❤

Hejsan! 
Snart kommer våra gäster men först så ville jag visa min outfit. Så den kommer här nu. 
Tråkigt väder idag regn... :(
Vi ses och hörs senare. 
//Karolina
Lite bilder som jag tog nu på min outfit.
Klänning - H&M. 
Tights - ?.
Linne - Kappahl.

Bilder med Emilia!

Love you Emilia! <3

Dipdye inspiration. ❤

Förlåt för den dåliga kvaliteten. Bilderna är tagna från weheartit.com
//Karolina

Dagen idag! :)

Hejsan alla mina fina läsare. <3
Idag så har jag varit hos Emilia och vi har mest gått runder och pratat om en massa saker och fotat osv.. <3
Sjukt rolig dag. <3 hoppas att vi gör om det. Imorgon blir det midsommarfest hemma hos oss med 30 personer.. Hur ska detta gå till när det ska ösregna. JO! Vi ska ha ett stort tält. Jag lägger över bilderna på bloggen när jag har fått de av henne. Bloggar mer senare. 
Tävling hos Mysan tryck HÄR!
//Karolina
Riktigt .. riktigt gammal bild. <3

Idag så blir det Emilia Karlsson. ❤

Hejsan mina underbara läsare. 
Idag ska jag först till Maxi med mamma sen till Tandläkaren och efter det åker jag till Emilia K. Vi ska fotografera i det fina sommarvädret. Igår va jag med Josefine och Evelina. Vi badade i Evelinas pool och åt glass var ute spelade monopol osv.. Kul var det iallafall. Idag kommer det inte att vara så bra uppdatering. Vi får se.
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi.
//Karolina

Ny design. <3

Hejsan!
Jag har suttit hela morgonen med att fixa min design och jag blev ganska nöjd. 
Vad tycker ni? 
Nu när det är sommar så ville jag ha en somrig blogg. 
Snart kommer Josefine till mig och vi ska hitta på något roligt.
Nu måste jag sticka. Bloggar mer sen.
//Karolina

Fotbollsmatch snart då! :)

Hejsan! 
Nu taggar vi fotbollsmatch mot Glumslöv. Jag har nyss kommit hem från Väla med Johanna. Jag handlade ingenting... Jag hittade inget fint... Jag tänkte fixa min design lite eftersom den är ganska tråkig .. 
Vad tycker ni? :) 
//Karolina

Bild på mitt underbara handbollslag! <3

Väla idag med min bästavän Johanna! :)

Hejsan!
Jag orkade inte att blogga igår så nu gör jag det. Idag så ska jag på väla med Johanna. Vi ska ta bussen vid tio för ikväll så ska jag spela fotbollsmatch. Måste skynda mig nu. Vi hörs mer senare.
//Karolina

DANNY GILLADE MITT LOGGINLÄGG IGÅR! :D

Hejsan! 
Nu ska jag berätta en rolig sak som hände igår. Danny gillade mitt logginlägg. Ni fattar inte så glad jag blev. 
Om 30 minuter så sticker jag till Kroka för att cykla med Elin och Elin och Johanna till Fotbollsskolan. 
Blogga mer senare. Vi ses och hörs!
//Karolina

Det var detta jag skrev och detta gillade Danny! <3

Danmark - Tyskland.. ❤

Hejsan... :)
I eftermiddag så har jag varit med min bästavän Johanna. Vi har inte gjort alls mycket i med att vi var skitrötta efter fotbollsskolan. Nu ska jag sticka och titta på Danmark mot Tyskland. Vilka vinner? Jag tror att Tyskland vinner men jag tror även att Danmark kan ha en chans. :)
//Karolina

Lite mer av mitt rum! <3

Andra dagen avklarad... :)

Hejsan! :)
Kom hem från fotbollsskolan för 20 minuter sen. Idag var det väl lite bättre. Alla är så gulliga så det inte är sant.. :) Imorgon är det sista dagen som jag träffar de.. Jag ska nog va med Johanna idag och vi ska väl hitta på något roligt. Spanien spelar ikväll och hoppas att Torres spelar. Han är min idol tsm med Danny. <3
Nu ska jag spela lite tv-spel.
//Karolina
 
En bild på mitt nya rum.. :) 

Sommarbilder .. :)

Sofia Olsson (Effie) - Killing me. ✰

Första dagen avklarad .... ❤

Tjena mittbena... :)
Idag så har jag varit på fotbollsskolan och jag och Emilia fick de yngsta och det var 6 åringar sombara fjantade runder och slog varandra. Jag tror att vi fick den jobbigaste gruppen. Det är bara två dagar kvar så vi får väl vänja oss helt enkelt. Nu ska jag bara slappa osv.. 
Vad ska ni hitta på? :) 
//Karolina

Fotbollsskola.. :)

Hejsan. 
Nu är jag på fotbollsskolan och är nervös. Hoppas att det går bra för mig. 
Ja jag vet inte vad jag ska skriva... 
Var gärna med i min veckans blogg som jag har lite längre ner på bloggen om du rullar ner.
Bloggar mer när jag kommer hem.
//Karolina

Nu bär det av till fotbollskolan. :)

Hejsan mina fina läsare .. :)
Om drygt 10 minuter så sticker jag till fotbollsskolan. Ska vara där fram till klockan 14.00. Jag har gjort ett tidsinlägg som kommer vid 11.00. Varför kan man inte logga in på iPhonen på blogg.se? Har ni samma problem som jag har? Tacksam för ett svar. Ni som har gjort ett bloglovinbyte med mig slutar ni följa mig som en del har gjort så slutar jag att följa er.. Glöm inte veckans blogg.. HÄR! Nu måste jag börja gå. Bloggar mer när det tidsinställda inlägget kommer och när jag kommer hem.
Ha en fin dag! :)
//Karolina

Bild på min fina vän Moa! <3

Ny låt av bästa Danny Saucedo feat Lazee.

Hemma hos Moa! :)

Hejsan alla mina underbara läsare.
Just nu så är jag hemma hos Moa. Vi har varit på Simhallsbadet i Helsingborg och varit på Max hamburgare. Så det är därför jag inte har bloggat. Imorgon kommer jag att blogga när jag kommer hem ungefär vid 14.00. :)
Kan lägga in lite tidsinställda om ni vill? :) Nu är vi på Moas rum och tittar på TV. Jag ska nog hem snart. <3
Vilka ska se Sverige matchen idag?`:)
HEJA ... HEJA ... HEJA SVERIGE.. :) <3
Jag måste nog hålla Moa i sällskap nu och inte sitta vid datorn.
Vi ses och hörs när jag kommer hem.
//Karolina

Bild på mitt underbara fotbollslag. <3

Sticker med Moa till ett bad.

Hejsan.
Om 20 minuter så sticker jag till bussen för att jag och Moa ska till Simhallsbadet i stan med Filip och Max också.
Kul kommer det att bli. Vad ska ni göra idag? Ikväll så ska jag titta på Sverige - England. Sverige måste ju vinna. :)
Ha en bra Fredag. Bloggar när jag kommer hem eller från mobilen.
//Karolina

Ni har sett bilden men jag hade ingen annan på denna datorn. <3

Veckans blogg vinnarna + Sista omgången. :)

Hejsan.
Jag har dragit Veckans blogg vinnarna nu. Svårt var det. :)

Vinnare 1!

Du har vunnit en länk i min meny i en vecka. Grattis! :)

Vinnare 2!

Vinnare 3!

Grattis till er.

Jag kör sista omgången idag. Tycker faktiskt att fler ska vara med.

Kommentera bara "Jag är med" så är du med och deltar.
För en extra chans gör ett inlägg på er blogg eller följ mig via bloglovin.

Jag drar 3 vinnare på Fredag.

Lycka till! :)
//Karolina

Godmorgon. :)

Halloj! :)
Idag ska jag nog vara med Moa och vi ska nog bada i vår pool. Fast det som är jobbigt är att vår städerska är här idag. Vi kommer ju bara vara i vägen för henne. Imorgon blir det Landslagets fotbollsskola ska vara sån hjälptränare till Måndag. Undra hur det kommeratt gå... ? Då kommer det att bli dålig updatering. Ska försöka göra tidsinställda inlägg till er. Nu ska jag äta frukost.
//Karolina

Helsingborgsmästare 2011! :D

500 Kronor rakt ner i fickan. :)

Hejsan! 
Kom hem från träningen för en timme sen drygt. På träningen idag så var vi inte alls många och det var inte så kul heller.. :( Mamma kom nyss in till mig och gav mig 500 kronor bara för att jag har varit duktig i skolan. Stolt tjej här ja. :) Nu ska jag bara spara till photoshop och sälja mitt Nintendo DS Lite. Någon som är som vill köpa ett Nintendo DS? Jag har en massa spel med! :) Mejla då mig på [email protected]
Nu ska jag snart äta glass och titta Fotbolls-EM Spanien - Irland. HEJA Spanien och hoppas att Fernando Torres börjar på plan som anfallare. Han är min favorit spelare. 
Jag drar nog Veckans Blogg imorgon istället. Jag kan inte på Lördag för då ska jag vara ledare på en fotbollsskola. Fortsätt att anmäla er HÄR!
Vi ses och hörs!
//Karolina

Suddig bild på Loreen i Globen när vi var där! :)

Vad ska jag göra i Sommar? :)

Hejsan!
Många har undrat vad jag ska göra i sommar.

Om två veckor sticker jag till.
Kalles Kaviar Cup i Smögen 27/6 - 1/7. 


Direkt efter så sticker jag till Göteborg med handbollen och spelar världens största handbollsturnering.
Partille Cup i Göteborg 2/7 - 7/7.


Min familj ska kanske till Paris i sommar och hoppas att vi gör det.

Några veckors uppehåll och sen drar jag till.
Cup Denmark i Danmark (Ishöj/Köpenhamn) 26/7 - 29/7.
Jag ska även på en cup i Helsingborg som är Sveriges näst största fotbollsturnering och det är.
Eskilscupen i Helsingborg 3/8 - 5/8. 
Jag måste ju bara se Danny så jag åker och ser honom i både Malmö och Göteborg. 
Rix FM Festival i Malmö och Göteborg 18/8 - 19/8.


Jag kommer ju även bada umgås med familjen vännerna osv... :)

Ha en bra sommar alla.
//Karolina

Nu är det Sommarlov... :)

TJA TJA Bloggen.
Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. Skolavslutningen var väldigt tråkig men de som var med sjöng väldigt fint. Jag tog inga bilder alls. Tyvärr... :( Efter avslutningen så gick jag och Mormor till Fahlmans och fikade.  Vi gick även runder lite i stan och jag fick med mig ett gummi skal från Tiger och en sak man lägger mobilen på när man laddt från Clas Ohlson. Nu på eftermiddagen ska jag inte göra något speciellt mer än att jag ska på träning. Jag bloggar mer senare.
//Karolina



Bilderna är tagna från Google.
Skalet kostade 30 :- från Tiger. 
Hållaren 39 :- Clas Ohlson.

S K O L A V S L U T N I N G N U D Å! :)

Hejsan! 
Idag så taggar jag skolavslutning och sommarlov. Yeah.. :)
Längtar såhääärrrr.... Mycket.
Kommer bli det bästa sommarlovet hittils. 
Efter avslutningen så sticker jag till Stan med Mormor och fikar om jag nu inte redan har sagt det.
Jag bloggar mer sen när jag kommer hem.
Hoppas ni får en bra dag. 
//Karolina

Handbollsträning avklarad! :)

Hejsan!
Jag kom nyss hem från träningen och ska snart gå in i duschen. Träningen idag var ganska jobbig men rolig också. Imorgon taggar vi SOMMARLOV som nog de flesta redan har. :) LÄNGTAR!! :)
Nu måste jag sticka. Bloggar mer sen när jag går och lägger mig.
Glöm inte Veckans blogg... :) 
//Karolina

Handball is my life.... ❤

Halloj! 
Om 55 Minuter börjar min handbollsträning på IH. Nu i eftermiddag har jag byggt ihop mitt soffbord och fixat lite med min gamla dator, Fast den funkar inte ... :(
Måste börja byta om till handbollskläder nu. 
Detta blev bara en snabbis.
Vi ses och hörs. :)
//Karolina

Länkbyte med Erica.

Hejsan! 
Nu kör jag bland de första länkbyterna på länge och jag börjar med Erica.
Den här tjejen har sjukt fin blogg. Tycker alla borde titta in den.
http://ericaaj.blogg.se/ 

Tryck på bilden för att komma till hennes blogg.
//Karolina

SOOOMMMAAAARRRLLLOOOOVVV IMORGON! :D

Hejsan alla fina läsare.
Idag i skolan så var vi ju på Gröningen. Vi spelade lite fotboll basket tränade hoppade hopprep åt korv osv.. 
Det var sjukt varmt men väldigt tråkigt. När vi slutade stack jag och Moa och handlade Glass och dricka. 
När jag kom hem började jag bygga ihop mitt bord, Fast jag är inte klar. På Gröningen idag så gick min mobil i sönder lite.. :(  Nu ska jag koppla ihop min gamla dator och få igång den. 
Ikväll blir det handbollsträning bloggar innan jag sticker och efter träningen. 
Imorgon är det skolavslutning. Yeah... :D 
Vi ses och hörs! 
//Karolina

Fototävling hos http://idahtt.blogg.se

Hejsan!
Jag är med och deltar i Idas fototävling. Temat är sommar och du måste ha tagit bilden själv.

Jag är med denna bilden.
Tryck här för att komma till tävlingen.
//Karolina

Om vi hade gjort mål på chanserna hade det nog gått bättre... ✯

Hejsan allesammans!
Idag börjar skolan klockan 11.00 pga att vi ska grilla på Gröningen med vår klass.
Hoppas att jag träffar några jag känner mer som kommer att vara där.
Jag har nyss vaknat och ska snart gå och äta frukost. Vet ni vad? Smögen är om 2 veckor ungefär! :)
Längtar skitmycket. Jag har fortfarande inte lärt mig den nya blogg.se än men snart så ska ni få se.
Glöm inte veckans blogg som jag drar på Lördag kväll. Tryck HÄR!
Hoppas ni får en toppen dag och att vi ses när jag kommer hem.
//Karolina

HAHAH! Bilden är från igår när jag skulle hoppa i våran iskalla pool! 

Det krävs mer än muskler. Hjärna tillexempel.

Hejsan alla super duper underbara läsare.
Idag har jag varit hos Elin N  och fikat osv... Efter det åkte vi till Bauhaus och Ikea och handlade saker till mitt rum som har blivit Lila. :)
Jag är jättenöjd just nu. Jag fotar bilder sen när exakt allt är klart. 
Imorgon i skolan börjar jag klockan 11.00 för att vi ska fika på Gröningen med klassen.
Vet ni vad jag har fått, Jag har fått den nya blogg.se. Jag ansökte till att få den nya och nu har jag fått den. Jag är jätteglad. Älskar den. Måste bara lära mig mer om den. :)
Glöm inte att anmäla er till Veckans blogg sista dagen är på Lördag morgon klockan 15.00. Tryck HÄR!
Måste gå och lägga mig nu så att jag vaknar imorgon. 
//Karolina

Nya blogg.se! :D

Freedom comes when you learn to let go. ✰

Hejsan alla mina läsare. <3
Idag i skolan så hade vi en cup som hette ribban cup med sin mentorsgrupp. Man skulle typ få olika uppdrag som att vi fick åka till Sofiero för att fota med en främmande människa. Såna saker var det typ.
Vår grupp vann på hela PS2! :)
Tänkte lägga ut lite bilder på det också. Jag tog även mitt första dopp i poolen detta året. Om en halvtimme så ska vi till Elin Nilsson för att äta tårta osv.. GOTT. :) Efter Elin så ska vi till Bauhaus! :)
Imorgon börjar vi elva så då kommer jag att blogga och när jag kommer hem från Bauhaus/Elin såklart.
Ha en bra eftermiddag. Glöm inte att anmäla er till veckans blogg. Länken får ni HÄR!
//Karolina

Nu kör vi veckans blogg.

Hejsan!
Nu tänkte jag köra veckans blogg igen.
Titta bara på bilden vad du ska göra.
Jag drar 3 vinnare på Lördag.
//Karolina

Den älskade är alltid vacker. ❤

Hejsan alla underbara läsare.. ❤
Jag tänkte börja om med en omstart och göra bloggen mycket bättre skriva bättre lägga in fler bilder osv.. Blogga mer förstås.
Alla slutar imorgon typ förutom min skola och kunskap och det suger vi slutar på torsdag och börjar den 20:de Augusti som alla andra.
Idag hade vi iallafall en vanlig skoldag och det var den sista innan sommarlovet love.. :)
Imorgon ribban cup. Det är någon turnering för alla mentorsgrupper som får olika uppdrag osv..
Onsdag Klassens dag. Grillning på gröningen.
Torsdag avslutning. :)
Ikväll så blev min handbollsträning inställd. Bara för att vi hade beachhandboll i Lördes.
Hoppas att ni får en fin dag.
//Karolina
Min nya header.
Vad tycker ni?
Den är gjord på gimp.

OV BEACHHANDBOLL 2012! ❤❤

Hejsan alla underbara läsare.
Jag tänkte berätta lite hur det gick på beachhandbollen och kommer att lägga in lite bilder också.
Där uppe ser ni hur det gick i Gruppspelet. Gick inte alls bra! :(
Här ser ni hur det gick i Slutspelet. :)
2:a! :)
Bra förklaring jag vet men jag orkade inte skriva.
Lite bilder från igår.
Jag har många fler men orkar inte ladda upp de. tyvärr... :(
Gör kanske det någon annan dag! :)
//Karolina

Mot Malmö. :)

Hejsan. :)
Nu är jag på väg till Malmö för att spela Fotbollsmatch mot BK Vången. :)
Hoppas att vi vinner. :)
Jag var ju på Beachhandboll hela dagen igår så det var därför jag inte bloggade.
Jag berättar mer om beachhandbollen med bilder osv.. När jag kommer hem. <3
Hoppas ni får en fin dag. :)
//Karolina

Fototävling igång! :)

Hejsan bloggen.
Nu tänkte jag starta en fototävling och temat ska handla om sport.
För att vara med så ska du:
1. Välja en bild som du har tagit själv. (ser jag att du inte har tagit bild så blir du diskad från tävlingen).
2. Du ska göra ett inlägg i din blogg att du är med i en fototävling hos http://photoobyykarro.blogg.se
3. Kommentera att du är med din länk från ditt inlägg.
Du vinner 3 länkningar på min blogg.
När tillräckligt många är med så väljer jag ut 3 stycken så ska ni rösta vilken bild som ni tycker är finast.
Lycka till! :)
//Karolina

http://nellieberntsson.se

Hejsan!
Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från http://fionavincent.se
hos http://nellieberntsson.se
Var med du också! :)

//Karolina

Tagga ... Tagga ... Tagga. <3

Hejsan.
Imorgon taggar vi OV Beachhandboll med de bästa. <3
Nu tar vi detta tjejer. <3
Idag på tyskan fick vi glass och fick sluta tidigare. :)
Yeah. :)
Nu är jag på mammas jobb. <3
//Karolina

Skola. :(

Halloj.
Jag har hört att många slutar skolan idag och på tisdag. Ganska orättvist tycker jag. Vi slutar på Torsdag. :(
Om 20 minuter sticker jag till bussen.
Kommer hem vid 15:00 så då kommer jag att blogga. <3
Hoppas att ni får en fin dag som jag ska ha.
Vi ses och hörs.
//Karolina

GLAAD!!! :DDD

Hejsan bloggen.
Jag är jätteglad pga att jag blev frågad av en nia om jag ville spela Beachhandboll med niorna som är 3 år äldre än mig. Men så fick jag inte -,- för mina föräldrar. :(
Hon spelar själv handboll i Lugi och sa att jag var grym.
Jätteglad är jag nu.
På lördag så taggar vi Beachhandboll med de bästa. <3
Nu tar vi detta tjejer. <3
OV HBG för livet. <3
Nu ska jag sova.
//Karolina

Funderar.... ??

Hejsan!
Jag funderar om jag ska byta blogg till devote ett litet tag? :)
Orkar inte att fixa min bloggdesign hela tiden och den bara blir förstörd.
Vi får se.
Kanske startar en och kanske kommer tillbaka om jag hatar den.
Vi ses och hörs!
//Karolina

Sovmorgon. ❤

Hejsan!
Idag börjar jag klockan 10.20 alltså om en timme.
Skolan idag kommer nog inte vara så jobbig. Mest film tror jag.
När jag kommer hem så ska jag nog träna inför ett prov imorgon och sen så ska jag träna och titta på a-laget efteråt. Kommer nog bli en rättså dålig uppdatering idag.
Ska sticka om en kvart men först ska jag göra läxan.
På lördag är det Beachhandboll. :)
LÄNGTAR..... :)
Nu måste jag plugga.
//Karolina
Glöm inte bloggen.
http://saucedofanclub.blogg.se
JAAA!!! :DD Vem ska dit? :) ❤❤
Danny är med! YEAH!!! :DDDD

http://saucedofanclub.blogg.se

Hejsan.
Jag har en fanblog med 19 andra dannyfans tjejer. Tycker faktiskt att alla ska titta in den.
http://saucedofanclub.blogg.se
//Karolina

USCH.... usch..... UsCh.......!!!

Hejsan!
Idag i skolan gjorde vi inte så mycket.
Efter skolan stack vi till Grytan och skulle kolla på en konsert och det sög för att först satt jag mig i fågelskit och sen fick jag bajs på min mobil. FYFAN!!!!!!!! :OOOOOOOOOOOO
Nu har jag lite bajs i min Iphone och det är väldigt ofräst.
Snart sticker jag på träning och efter det ska jag prata med mina Danny kompisar på skype. (Första gången). Det ska bli jättekul! :) <3
Nu ska jag snart sticka!
Vi ses och hörs!
//Karolina
följ oss på instgram. @saucedofanclub

Jag är med i en fototävling hos Elin och Emma.

Hejsan.
Jag är med i en fototävling hos Elin och Emma.
Jag är med och tävlar med denna bilden.
http://fotbollsproffsen.webblogg.se/2012/may/fototavling.html#comment
Tryck där för att komma till bloggen.
//Karolina

Jag är med!

Hejsan!
Jag är med och tävlar hos denna tjejen.
http://capirossin.blogg.se
Du vinner en musik tratt till din iphone som förstärker ljudet.
Värt försöket tycker jag.
//Karolina
RSS 2.0