Hemma från Frankrike.. ❤

Hejsan bloggen.. :)
Jag har verkligen saknat att blogga men ville njuta av semestern istället för att blogga en massa. Vi åkte på söndagen efter Partille Cup jättetidigt på morgonen för att åka till den Franska rivieran, fast vi skulle ju åka bil ner och det tar mer än ett dygn så vi fick stanna i Wurzburg i Tyskland. Vi gick runder lite i Tyskland och åt mat och senare glass. På måndagen åkte vi vidare till Frankrike men vi visste att vi skulle komma sent och man skulle checka in mellan 17 - 20 och vi kommer såklart vid 20:15 men som tur det så började de åka hem men mamma fick tag på en tjej som visade oss vart vi skulle bo. Vi bodde vid en pool som var skitstor. Älskaaa.. 
Det vi gjorde på Franska rivieran var att vi badade varje dag i poolen och en dag badade vi i havet sjukt varmt. vi åkte även till Sankt Tropez där det fanns skitstora båtar och de som hade båtarna var riktigt rika, sjukt fina båtar och sjukt fint var det där. På fredagen åkte vi till Paris som tog ungefär 8 timmar att åka till. På lördagen åkte vi till Eiffeltornet och det var sjukt häftigt. Vi var högst upp gick i alla trappor. Man såg över hela Paris. När vi hade varit där så gick vi ner til en millitärparad. Där stog en massa millitärerbilar osv.. Man fick sitta i dem häftigt. Klockan 23.00 så var det ett stort fyrverkeri vid eiffeltornet som vi gick på. ASHÄFTIGT. Vi hörde på 70-80 tals låtar. Fyrverkeriet höll på i 35 minuter. Där var mer en än 1 miljon fattar ni så mycket det är? När vi skulle ta Metron hem så kom man inte ut för att det var jättetrångt och man fick trycka sig igenom. Det tog 2 timmar för oss att komma hem. På söndagen så åkte vi till Disneyland Paris. Det var jättecoolt och vi började med Space Mountain häftigaste karusellen som jag har åkt. Älskar den. Den var som kanonen på liseberg fast ännu värre. Vi åkte 5 karuseller på typ 10 timmar. Skitlånga köer överallt. På nemos värld var det 75 minuter och vi stog i den men det var värt det. På måndagen så åkte vi bara in till stan med metron och tittade i affärer osv.. Det fanns en del med bara sex affärer.. HAHAHAHA!! På kvällen så träffade vi en kompis till mamma och pappa som var fransk. Men han var bra på engelska som tur det. (fransmän är inte bra på engelska). På söndagen åkte vi hem till underbara Sverige. Kom hem vid 21.40. Underbar resa och tack min älskade familj. 
//Karolina
Lite bilder från resan. <3 
Jag kommer att ladda in lite fler när jag har fått in de i datorn.. <3

Läs innan du kommenterar:

Övriga.
- Taskiga och kränkande kommetarer tas bort direkt.
- Jag tillåter ingem spam.
- Jag deltar gärna i tävlingar som t.e.x Veckans blogg, Fototävlingar, Dagens blogg osv.. men jag vill inte ha någon reklam.
- Jag gör mina designer själv om jag inte skriver något annat.
- Jag gör gärna gratis designer men då får ni maila mig på photoobyykarro@hotmail.com

Min kamera:

- Jag fotar med Canon EOS 550D.
- Det är copyright på alla mina bilder som betyder att ni inte får kopiera eller ta någon bild utan att fråga.
- Jag gör mina headers på Gimp och Picasa.

Nu får du gärna skicka iväg en kommentar. :)

Vad ville du skriva? :):

Ditt fina namn:
Läser du min blogg ofta? :)

E-postadress: (Jag ser bara den).

Har du en blogg som jag kan läsa?

Ja. Vad ville du? :)